Print Options:

Õhufritüüritud Spinati ja artišoki täidisega kanarind

Time
Ettevalmistusaeg: 10 min Valmistusaeg kokku: 10 min
Kalorid 318
Kirjeldus
2 untsi toorjuust, toatemperatuur 2 untsi kitsejuust, toasoe 2 küüslauguküüned, hakitud 1 tl. peeneks riivitud sidrunikoor Kosher sool Värskelt jahvatatud must pipar Oliiviõli küpsetussprei 5 untsi beebispinat 1 (15 untsi) purki neljaks lõigatud artišokisüdamed, hästi nõrutatud ja jämedalt tükeldatud 4 (6 untsi) nahata, kondita kana rinnad 1 1/2 tl. tšilli pulber JUHISED Sega keskmises kausis toorjuust, kitsejuust, küüslauk, sidrunikoor, 1/4 teelusikatäit soola ja paar jahvatatud pipart. Katke õhufritüüri korv kergelt küpsetusspreiga. Aseta spinat korvi. Küpseta 400° juures, pooleldi viskamisel, kuni spinat on närbunud, umbes 4 minutit (mõned lehed võivad hakata kuivama; see on okei). Lisa spinat ja artišokid juustusegule ning sega ühtlaseks. Tehke terava noaga igasse kanarinda tasku, olge ettevaatlik, et mitte lõpuni läbi lõigata. Täida taskud spinatiseguga. Maitsesta kana väljaspool tšillipulbrit, 3/4 tl soola ja 1/4 tl pipraga. Aseta kana fritüüri korvi. Küpseta 350° juures, poole peal keerates, kuni kõige paksemasse kohta sisestatud kiirloetav termomeeter registreerib 165°, 16–20 minutit.
Toiteväärtus

Portsjonid 4


Kogus portsjoni kohta
Kalorid 318
% Päevane toiteväärtus *
Rasvad 12g19%
Küllastunud rasvad 6g30%
Soolad 924mg39%
Süsivesikud 9g3%
Kiudained 1g4%
Suhkrud 1g
Valgud 41g82%

* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.