2 untsi
toorjuust, toatemperatuur
2 untsi
kitsejuust, toasoe
2
küüslauguküüned, hakitud
1 tl.
peeneks riivitud sidrunikoor
Kosher sool
Värskelt jahvatatud must pipar
Oliiviõli küpsetussprei
5 untsi
beebispinat
1
(15 untsi) purki neljaks lõigatud artišokisüdamed, hästi nõrutatud ja jämedalt tükeldatud
4
(6 untsi) nahata, kondita kana rinnad
1 1/2 tl.
tšilli pulber JUHISED
Sega keskmises kausis toorjuust, kitsejuust, küüslauk, sidrunikoor, 1/4 teelusikatäit soola ja paar jahvatatud pipart.
Katke õhufritüüri korv kergelt küpsetusspreiga. Aseta spinat korvi. Küpseta 400° juures, pooleldi viskamisel, kuni spinat on närbunud, umbes 4 minutit (mõned lehed võivad hakata kuivama; see on okei). Lisa spinat ja artišokid juustusegule ning sega ühtlaseks.
Tehke terava noaga igasse kanarinda tasku, olge ettevaatlik, et mitte lõpuni läbi lõigata. Täida taskud spinatiseguga. Maitsesta kana väljaspool tšillipulbrit, 3/4 tl soola ja 1/4 tl pipraga. Aseta kana fritüüri korvi. Küpseta 350° juures, poole peal keerates, kuni kõige paksemasse kohta sisestatud kiirloetav termomeeter registreerib 165°, 16–20 minutit.