Print Options:

Õhufritüüritud Squash

Meile meeldib õhufritüür enamiku asjade jaoks, kuid eriti paneeritud köögiviljade jaoks. Suvikõrvits (roheline või kollane!) muutub täpselt nii krõbedaks, nagu oleks see friteeritud, ja veelgi enam kui küpsetamine. See on suurepärane lisand või marinarasse kastmiseks. Serveerige seda koos õhufritüüriga sealihakotletid ja nimetage seda õhtusöögiks!
Time
Ettevalmistusaeg: 15 min Valmistusaeg kokku: 15 min
Kirjeldus
2 kollane kõrvits või suvikõrvits, lõigatud 1/2-tollisteks ringideks 1/2 c. universaalne jahu Kosher sool Värskelt jahvatatud must pipar 2 suured munad 1/2 c. petipiim 2 c. panko leivapuru 1/2 c. värskelt riivitud parmesan JUHISED Pane jahu madalasse kaussi ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa teise kaussi munad ja petipiim ning vahusta ühtlaseks. Sega kolmandas kausis riivsai ja parmesan ning maitsesta soola ja pipraga. Kastke kõrvits jahus, seejärel kastke munadesse ja suruge riivsaia segusse. Partiidena töötades asetage paneeritud kõrvits fritüüri korvi ja küpseta 400° juures 6–8 minutit mõlemalt poolt, kuni see on kuldne ja krõbe.
Toiteväärtus

Portsjonid 4