Õhufritüüritud Thanksgiving Türgi
1
(2-naela) kalkunirind
Kosher sool
Värskelt jahvatatud must pipar
1 tl.
värskelt hakitud tüümian
1 tl.
värskelt hakitud rosmariin
1 tl.
värskelt hakitud salvei
1/4 c.
Vahtra siirup
2 spl.
dijoni sinep
1 spl.
võid, sulatatud JUHISED
Maitsesta kalkunirind ohtralt soola ja pipraga, seejärel hõõru üle värskete ürtidega.
Asetage õhufritüüri ja praege 390º juures 30–35 minutit või kuni sisetemperatuur jõuab 160º-ni.
Vahusta väikeses kausis vahtrasiirup, dijon ja sulatatud või.
Eemaldage kalkun fritüürist ja pintseldage segu üle. Pane tagasi õhkfritüüri ja prae 330º juures, kuni see on karamelliseerunud, 2 minutit.
Enne viilutamist laske 15 minutit puhata.
Toiteväärtus
Portsjonid 4