Kuumaõhu fritüür

Õhufritüüritud Thanksgiving Türgi

pinit

Õhufritüüritud Thanksgiving Türgi

1 (2-naela) kalkunirind Kosher sool Värskelt jahvatatud must pipar 1 tl. värskelt hakitud tüümian 1 tl. värskelt hakitud rosmariin 1 tl. värskelt hakitud salvei 1/4 c. Vahtra siirup 2 spl. dijoni sinep 1 spl. võid, sulatatud JUHISED Maitsesta kalkunirind ohtralt soola ja pipraga, seejärel hõõru üle värskete ürtidega. Asetage õhufritüüri ja praege 390º juures 30–35 minutit või kuni sisetemperatuur jõuab 160º-ni. Vahusta väikeses kausis vahtrasiirup, dijon ja sulatatud või. Eemaldage kalkun fritüürist ja pintseldage segu üle. Pane tagasi õhkfritüüri ja prae 330º juures, kuni see on karamelliseerunud, 2 minutit. Enne viilutamist laske 15 minutit puhata.
Ettevalmistusaeg 10 min Valmistusaeg kokku 10 min
Toiteväärtus

Portsjonid 4

Recipe Card powered by Delicious Retseptid