Kuumaõhu fritüür

Õhufritüüritud Tostones kreemja Mojo dipikastmega

pinit

Klassikalised tostoned on maitsev soolane jahubanaanide suupiste, mis on valmistatud valmimata rohelistest jahubanaanidest. (Teisalt on madurosid valmistatud küpsetest magusatest jahubanaanidest.) Kuigi neid praetakse tavaliselt kaks korda, on need õhufritüüri tostoned sama krõbedad kui klassikaline versioon, milles on osa rasvast – ja seal pole ühtki hirmutavat potti täis kuuma. õli! Alustuseks keedate need üks kord, purustate tasaseks, lasete neid kiiresti maitsestatud vees vannida ja seejärel küpsetate teist korda, et välimus oleks krõbe. Tulemuseks on hõrk krõbe suupiste, mis sobib suurepäraselt kreemjasse mojo kastmesse kastmiseks. Kariibi mere piirkonnas ja Ladina-Ameerikas populaarsed tostoned on Kuubas tuntud ka kui tachinos või chatinos, Dominikaani Vabariigis platano frito või frito verde ning Panamas, Venezuelas, Colombias, Costa Ricas, Peruus ja Ecuadoris patacones.

Õhufritüüritud Tostones kreemja Mojo dipikastmega

2 keskmised rohelised jahubanaanid Oliiviõli küpsetussprei 3 c. soe vesi 2 1/4 tl. koššersool, jagatud, pluss veel 1/2 tl. pluss 1 näputäis küüslaugupulbrit 1/4 c. peeneks hakitud värske koriander 1/4 c. tavaline täisrasvane kreeka jogurt 1 spl. ekstra neitsioliiviõli 1 spl. värske laimimahl 1 spl. värske apelsinimahl 1/4 tl. jahvatatud köömned JUHISED Kärbi ja visake jahubanaanide otsad ära. Lõika jahubanaanikoorest noaga piki pilu, vältides viljaliha. Lõika jahubanaanid risti 1-tollisteks ringideks. Eemaldage sõrmi või lusikaselgaga igalt viilult koor; visake koor ära. Katke õhufritüüri korv kergelt küpsetusspreiga. Töötades partiidena, asetage jahubanaanid korvi ühe kihina. Küpseta 400° juures, kuni see on piisavalt pehme, et purustada ja jääda üheks tükiks, umbes 6 minutit. Viige jahubanaanid tööpinnale. Tassi põhja kasutades lamedake kettaks. Samal ajal segage suures kausis vett, 2 tl soola ja 1/2 tl küüslaugupulbrit, kuni sool on lahustunud. Leotage tostoneid veesegus 5 minutit, seejärel kuivatage paberrätikutega. Pihustage kuivatatud tostone'i mõlemalt poolt küpsetusspreiga. Töötades partiidena, õhufritüüri korvis, asetage kivid ühe kihina. Küpseta 400° juures kuldseks ja krõbedaks, umbes 7 minutit; maitsesta soolaga. Vahusta väikeses kausis koriander, jogurt, õli, laimimahl, apelsinimahl, köömned ja ülejäänud 1/4 tl. soola ja näputäis küüslaugupulbrit, kuni need on ühendatud. Serveeri kõrvale tostoneid kastmega.
Ettevalmistusaeg 15 min Valmistusaeg kokku 15 min Kalorid: 190
Toiteväärtus

Portsjonid 4


Kogus portsjoni kohta
Kalorid 190kcal
% Päevane toiteväärtus *
Rasvad 5g8%
Küllastunud rasvad 1g5%
Soolad 311mg13%
Süsivesikud 52g18%
Kiudained 4g16%
Suhkrud 6g
Valgud 3g6%

* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.

Recipe Card powered by Delicious Retseptid