Kuumaõhu fritüür

Klassikalised tostoned on maitsev soolane jahubanaanide suupiste, mis on valmistatud valmimata rohelistest jahubanaanidest. (Teisalt on madurosid valmistatud küpsetest magusatest jahubanaanidest.) Kuigi neid praetakse tavaliselt kaks korda, on need õhufritüüri tostoned sama krõbedad kui klassikaline versioon, milles on osa rasvast – ja seal pole ühtki hirmutavat potti täis kuuma. õli! Alustuseks keedate need üks kord, purustate tasaseks, lasete neid kiiresti maitsestatud vees vannida ja seejärel küpsetate teist korda, et välimus oleks krõbe. Tulemuseks on hõrk krõbe suupiste, mis sobib suurepäraselt kreemjasse mojo kastmesse kastmiseks. Kariibi mere piirkonnas ja Ladina-Ameerikas populaarsed tostoned on Kuubas tuntud ka kui tachinos või chatinos, Dominikaani Vabariigis platano frito või frito verde ning Panamas, Venezuelas, Colombias, Costa Ricas, Peruus ja Ecuadoris patacones.