Pasta laastud
1 nael
kikilipsu pasta
Taimeõli, praadimiseks
1/2 c.
värskelt riivitud parmesan
1 tl.
Itaalia maitseaine
1 tl.
küüslaugupulber
Kosher sool
Värskelt jahvatatud must pipar
Marinara, serveerimiseks JUHISED
PLIIDI KOHTA
Keeda pasta suures potis soolaga maitsestatud keevas vees al dente, umbes 8 minutit. Kurna pasta.
Valage suurde sügavasse pannile umbes ½ tolli taimeõli ja kuumutage keskmisel kuumusel. Kui õli sädeleb, lisa ühe kihina umbes 1 tass al dente pastat. Küpseta kuldseks ja krõbedaks, umbes 2 minutit mõlemalt poolt. Nõruta paberrätikutel, seejärel maitsesta kohe parmesani, Itaalia maitseainete, küüslaugupulbri, soola ja pipraga.
Korrake partiidena töötamist ülejäänud pastaga.
Serveeri sooja marinaraga.
ÕHUFRITTILE
Keeda pasta suures potis soolaga maitsestatud keevas vees al dente, umbes 8 minutit. Nõruta pasta ja viska suurde kaussi koos parmesani, Itaalia maitseainete ja küüslaugupulbriga.
Töötades partiidena, asetage fritüüri korvi ja küpseta 400° juures kuldpruuniks ja krõbedaks, umbes 8–10 minutit, poole peal viskades. Laota ahjuplaadile täielikult jahtuma.
Serveeri sooja marinaraga.

Toiteväärtus
Portsjonid 6