Print Options:

Pasta laastud

Time
Ettevalmistusaeg: 10 min Valmistusaeg kokku: 10 min
Kirjeldus
1 nael kikilipsu pasta Taimeõli, praadimiseks 1/2 c. värskelt riivitud parmesan 1 tl. Itaalia maitseaine 1 tl. küüslaugupulber Kosher sool Värskelt jahvatatud must pipar Marinara, serveerimiseks JUHISED PLIIDI KOHTA Keeda pasta suures potis soolaga maitsestatud keevas vees al dente, umbes 8 minutit. Kurna pasta. Valage suurde sügavasse pannile umbes ½ tolli taimeõli ja kuumutage keskmisel kuumusel. Kui õli sädeleb, lisa ühe kihina umbes 1 tass al dente pastat. Küpseta kuldseks ja krõbedaks, umbes 2 minutit mõlemalt poolt. Nõruta paberrätikutel, seejärel maitsesta kohe parmesani, Itaalia maitseainete, küüslaugupulbri, soola ja pipraga. Korrake partiidena töötamist ülejäänud pastaga. Serveeri sooja marinaraga. ÕHUFRITTILE Keeda pasta suures potis soolaga maitsestatud keevas vees al dente, umbes 8 minutit. Nõruta pasta ja viska suurde kaussi koos parmesani, Itaalia maitseainete ja küüslaugupulbriga. Töötades partiidena, asetage fritüüri korvi ja küpseta 400° juures kuldpruuniks ja krõbedaks, umbes 8–10 minutit, poole peal viskades. Laota ahjuplaadile täielikult jahtuma. Serveeri sooja marinaraga.
Toiteväärtus

Portsjonid 6