Kuumaõhu fritüür

Peekoni parmi kreekerid

pinit

Peekoni parmi kreekerid

1 paki pooleks lõigatud peekoniribad 32 Klubi kreekerid 1/2 c. värskelt riivitud parmesan Värskelt jahvatatud must pipar Rantšo kaste, kastmiseks JUHISED AHJU JAOKS Kuumuta ahi 350 kraadini ja vooderda suur küpsetusplaat küpsetuspaberiga. Laota kreekerid ahjuplaadile ja puista üle parmesaniga. Mähi iga kreeker tihedalt peekoniga ja aseta õmblusega pool allapoole, seejärel lisa veel parmesani. Küpseta, kuni peekon on läbi küpsenud ja suupisted on krõbedad, 45–48 minutit. Maitsesta pipraga ja serveeri kastmiseks rantšoga. ÕHUFRITTILE Puista kreekerid üle parmesaniga. Mähi iga kreeker tihedalt peekoniga ja aseta küpsetusplaadile õmblusega pool allapoole, raputa peale veel parmesani. Paigutage kreekerid Air Fryeri korvi, töötades ühekihiliste 5 või 6 kihi kaupa, vähemalt ¼-tollise vahega, et korv ei oleks ülerahvastatud. Küpseta 350° juures, kuni peekon on läbi küpsenud ja suupisted on krõbedad, umbes 10 minutit, poole peal ümber pöörates. Maitsesta pipraga ja serveeri kastmiseks rantšoga.

Ettevalmistusaeg 10 min Valmistusaeg kokku 10 min
Toiteväärtus

Portsjonid 6

Recipe Card powered by Delicious Retseptid
Pühade allahindlus -13%!
kestab kuni 10. Detsembrini ❤️Fire on Skype Emoticons 1.2