1
paki pooleks lõigatud peekoniribad
32
Klubi kreekerid
1/2 c.
värskelt riivitud parmesan
Värskelt jahvatatud must pipar
Rantšo kaste, kastmiseks JUHISED
AHJU JAOKS
Kuumuta ahi 350 kraadini ja vooderda suur küpsetusplaat küpsetuspaberiga.
Laota kreekerid ahjuplaadile ja puista üle parmesaniga. Mähi iga kreeker tihedalt peekoniga ja aseta õmblusega pool allapoole, seejärel lisa veel parmesani.
Küpseta, kuni peekon on läbi küpsenud ja suupisted on krõbedad, 45–48 minutit.
Maitsesta pipraga ja serveeri kastmiseks rantšoga.
ÕHUFRITTILE
Puista kreekerid üle parmesaniga. Mähi iga kreeker tihedalt peekoniga ja aseta küpsetusplaadile õmblusega pool allapoole, raputa peale veel parmesani.
Paigutage kreekerid Air Fryeri korvi, töötades ühekihiliste 5 või 6 kihi kaupa, vähemalt ¼-tollise vahega, et korv ei oleks ülerahvastatud. Küpseta 350° juures, kuni peekon on läbi küpsenud ja suupisted on krõbedad, umbes 10 minutit, poole peal ümber pöörates.
Maitsesta pipraga ja serveeri kastmiseks rantšoga.