Print Options:

Peekoni parmi kreekerid

Time
Ettevalmistusaeg: 10 10 min Valmistusaeg kokku: 10 min
Kirjeldus
1 paki pooleks lõigatud peekoniribad 32 Klubi kreekerid 1/2 c. värskelt riivitud parmesan Värskelt jahvatatud must pipar Rantšo kaste, kastmiseks JUHISED AHJU JAOKS Kuumuta ahi 350 kraadini ja vooderda suur küpsetusplaat küpsetuspaberiga. Laota kreekerid ahjuplaadile ja puista üle parmesaniga. Mähi iga kreeker tihedalt peekoniga ja aseta õmblusega pool allapoole, seejärel lisa veel parmesani. Küpseta, kuni peekon on läbi küpsenud ja suupisted on krõbedad, 45–48 minutit. Maitsesta pipraga ja serveeri kastmiseks rantšoga. ÕHUFRITTILE Puista kreekerid üle parmesaniga. Mähi iga kreeker tihedalt peekoniga ja aseta küpsetusplaadile õmblusega pool allapoole, raputa peale veel parmesani. Paigutage kreekerid Air Fryeri korvi, töötades ühekihiliste 5 või 6 kihi kaupa, vähemalt ¼-tollise vahega, et korv ei oleks ülerahvastatud. Küpseta 350° juures, kuni peekon on läbi küpsenud ja suupisted on krõbedad, umbes 10 minutit, poole peal ümber pöörates. Maitsesta pipraga ja serveeri kastmiseks rantšoga.
Toiteväärtus

Portsjonid 6