Peekonisse pakitud hapukurk
18
mini tilli hapukurk
4 untsi
toorjuust, pehmendatud
1/2 c.
hakitud cheddar
1
küüslauguküünt, hakitud
6
peekoni viilud, neljaks lõigatud JUHISED
AHJU KOHTA:
Kuumuta ahi 400 kraadini. Poolita marineeritud kurgid, eemalda keskkohad ja viska minema.
Segage väikeses kausis toorjuust, cheddar ja küüslauk, kuni need on ühendatud.
Tõsta segu lusikaga hapukurgi sisse ja mähki igasse lõigatud peekoniviiluga.
Tõsta küpsetusplaadile ja küpseta, kuni segu on soe ja peekon krõbe, umbes 18 minutit.
Serveeri kohe.
ÕHUFRITTI KOHTA:
Poolita marineeritud kurgid, eemalda keskkohad ja viska minema.
Segage väikeses kausis toorjuust, cheddar ja küüslauk, kuni need on ühendatud.
Tõsta segu lusikaga hapukurgi sisse ja mähki igasse lõigatud peekoniviiluga.
Töötades partiidena, asetage hapukurgid ühe kihina õhkfritüüri korvi. Küpseta 400 kraadi juures, kuni peekon on küps, umbes 12 minutit.
Serveeri kohe.

Toiteväärtus
Portsjonid 8 - 10