Jalapeño poppers on üks lihtsamaid ja rahuldavamaid peorakendusi. Segage toorjuust Pepper Jackiga, toppige see jalapeñodesse ja keerake see kõik peekonisse. Ahjus läheb juust kuumaks ja sulab ning paprika pehmeneb kergelt. Kombinatsioon on TÄIUSLIK. Siin on mõned näpunäited, mis aitavad teil täita:
Peekonisse pakitud jalapeño popperid
1
(8-oz.) plokk-toorjuust, pehmendatud
1 1/2 c.
hakitud Pepper Jack
1
küüslauguküünt, hakitud
Kosher sool
Värskelt jahvatatud must pipar
12
jalapeños
12
peekoniviilud, poolitatud JUHISED
AHJU KOHTA:
Kuumuta ahi 400°-ni. Segage suures kausis toorjuust, Pepper Jack ja küüslauk. Maitsesta soola ja pipraga.
Poolita jalapeños pikuti, seejärel eemalda lusikaga seemned ja sooned. Täida juustuseguga ja mässi kumbki pooleks lõigatud peekoniviiluga.
Asetage küpsetusplaadile ja küpsetage, kuni peekon on krõbe ja paprika pehme, umbes 25 minutit.
ÕHUFRITTI KOHTA:
Segage suures kausis toorjuust, Pepper Jack ja küüslauk. Maitsesta soola ja pipraga.
Poolita jalapeños pikuti, seejärel eemalda lusikaga seemned ja sooned. Täida juustuseguga ja mässi kumbki pooleks lõigatud peekoniviiluga.
Partiidena töötades asetage jalapeñod ühe kihina fritüüri korvi. Küpseta 400° juures, kuni juust on mullitav ja peekon läbi küpsenud, 10–12 minutit.

Toiteväärtus
Portsjonid 24
- Kogus portsjoni kohta
- Kalorid 82kcal
- % Päevane toiteväärtus *
- Rasvad 7g11%
- Küllastunud rasvad 4g20%
- Soolad 164mg7%
- Süsivesikud 1g1%
- Suhkrud 1g
- Valgud 4g8%
* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.