Print Options:

Petipiima sibularõngad

Time
Ettevalmistusaeg: 20 min Valmistusaeg kokku: 20 min
Kirjeldus
Taimeõli 1 c. universaalne jahu 1/3 c. peen maisijahu 3/4 c. maisitärklis 1 tl. küpsetuspulber 1 tl. värskelt jahvatatud musta pipart 1/4 tl. suitsutatud paprika 1 muna, kergelt lahtiklopitud 3/4 c. petipiim 1/4 c. seltzer 2 suured Vidalia sibulad, lõigatud 1/2 tolli paksusteks rõngasteks Koššersool, puistamiseks Ketšup, serveerimiseks Majonees, serveerimiseks JUHISED PLIIDI KOHTA Kuumuta suures potis või Hollandi ahjus keskmisel-kõrgel kuumusel 1-tolline õli 375°-ni. Vooderda suur plaat või küpsetusplaat paberrätikutega. Vahusta suures kausis jahu, maisijahu, maisitärklis, küpsetuspulber, pipar ja paprika. Klopi keskmises kausis kokku muna, petipiim ja seltzer. Määri sibularõngad põhjalikult jahusegusse, seejärel kasta munasegusse. Raputa üleliigne maha, seejärel määri uuesti jahuseguga. Asetage jahutusrestile, kuni olete valmis praadima. Laske sibularõngad ettevaatlikult jaokaupa õlisse, et vältida poti ülerahvastatust. Prae sügavalt kuldseks, keerates üks kord 4–5 minutit. Tõsta ettevalmistatud taldrikule ja puista kohe üle soolaga. Serveeri kuumalt koos ketšupi ja soovi korral majoneesiga. ÕHUFRITTILE Vahusta suures kausis jahu, maisijahu, maisitärklis, küpsetuspulber, pipar ja paprika. Klopi keskmises kausis kokku muna, petipiim ja seltzer. Määri sibularõngad põhjalikult jahusegusse, seejärel kasta munasegusse. Raputa üleliigne maha, seejärel määri uuesti jahuseguga ja uuesti munaseguga. Vooderdage õhufritüüri korv pärgamendi ja määrige küpsetuspritsiga. Töötades partiidena, asetage sibularõngad õhufritüüri korvi ühe kihina. Küpseta 400° juures 8–10 minutit, kuni see on kuldne.
Toiteväärtus

Portsjonid 4