Kuumaõhu fritüür

Pühadeks röstitud köögiviljad

pinit

Kõigi tänupüha vormiroogade keskel ihkame tavaliselt lihtsaid, muretuid röstitud köögivilju. Ja see värviline segu on kindlasti väärt kohta teie tänupüha taldrikul. Kuivatatud jõhvikad ja palsamiäädikas lisavad magusust ja hapukust, pekanipähklid aga lisa krõmpsu. Kasutame rooskapsast ja porgandit, kuid lisage julgelt lisaköögivilju või vahetage mõne oma lemmikuga.

Pühadeks röstitud köögiviljad

3/4 naela. Rooskapsas, kärbitud ja poolitatud 2 suured porgandid, kooritud ja viilutatud 1/2” tükkideks 2 spl. ekstra neitsioliiviõli 1 spl. palsamiäädikas 1 tl. hakitud rosmariini lehti 1 tl. hakitud tüümiani lehti Kosher sool Värskelt jahvatatud must pipar 1/2 c. röstitud pekanipähklid 1/2 c. kuivatatud jõhvikad JUHISED AHJU JAOKS Kuumuta ahi 400°-ni. Laota köögiviljad suurele ahjuplaadile. Viska üle õli, palsamiäädika, rosmariini ja tüümianiga. Maitsesta soola ja pipraga. Küpseta 20–25 minutit, kuni juurvili on pehme, panni poole pealt raputades. Enne serveerimist raputa röstitud köögiviljad pekanipähklite ja jõhvikatega. ÕHUFRITTI JAOKS Sega suures kausis köögiviljad õli, palsamiäädika ja ürtidega. Maitsesta soola ja pipraga. Asetage köögiviljad fritüüri korvi ja küpsetage 400° juures 10 minutit, poole peal loksutades. Enne serveerimist raputa röstitud köögiviljad pekanipähklite ja jõhvikatega.
Ettevalmistusaeg 10 min Valmistusaeg kokku 10 min Kalorid: 272
Toiteväärtus

Portsjonid 4


Kogus portsjoni kohta
Kalorid 272kcal
% Päevane toiteväärtus *
Rasvad 18g28%
Küllastunud rasvad 2g10%
Soolad 166mg7%
Süsivesikud 30g10%
Kiudained 7g29%
Suhkrud 19g
Valgud 5g10%

* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.

Recipe Card powered by Delicious Retseptid