Kas soovite muuta oma tänupüha menüüd, kuid ei taha ühtegi traditsionalisti häirida? Ärge vaadake kaugemale kui need roheliste ubade vormiroa kimbud. Võtsime oma lemmikroheliste ubade pajaroa ja mähkisime siis üksikud portsud peekonisse. See on geniaalne, tõesti.
Roheliste ubade pajaroogade kimbud
1 c.
kreemjas seenesupp
1/2 c.
piim
1/2 tl.
sojakaste
1/4 tl.
värskelt jahvatatud musta pipart
2/3 c.
Prantsuse praetud sibul
3 1/2 c.
kärbitud rohelised oad, blanšeeritud ja jahutatud
1
pakki peekonit JUHISED
AHJU JAOKS
Kuumuta ahi 350°-ni ja määri 9"-x-13" küpsetusvorm.
Segage suures segamiskausis supp, piim, sojakaste, pipar ja prantsuse praetud sibul. Lisa rohelised oad ja sega kokku.
Haara väikesed roheliste ubade kimbud ja mähi peekoniribaga, asetades igaüks ahjuvormi tihedalt, õmblusega pool allpool.
Kata fooliumiga ja küpseta, kuni peekon on täielikult küpsenud, 37–40 minutit.
ÕHUFRITTILE
Segage suures segamiskausis supp, piim, sojakaste, pipar ja prantsuse praetud sibul. Lisa rohelised oad ja sega kokku.
Haara väikesed roheliste ubade kimbud ja mähi peekoniribaga.
Töötades partiidena, asetage kimbud, õmblusega pool allapoole, Air Fryeri korvi. Küpseta 375° juures 12-13 minutit või kuni peekon on krõbe.
Toiteväärtus
Portsjonid 20