Kuigi meie 10-aastane versioon oleks seda kuuldes šokeeritud, ei saa me rooskapsast küllalt. Need pole mitte ainult lemmikköögiviljad, vaid ka meie lemmik soolased ja krõmpsud suupisted! Meile meeldib see caesari kastmesse kastetud küüslaugu-parmi sort, kuid ka Ranch poleks halb mõte. ��
Rooskapsa laastud
1/2 naela rooskapsas, õhukeselt viilutatud 1 spl. ekstra neitsioliiviõli 2 spl. värskelt riivitud parmesani, lisaks veel garneeringuks 1 tl. küüslaugupulber Kosher sool Värskelt jahvatatud must pipar Caesari kaste, kastmiseks JUHISED AHJU JAOKS Kuumuta ahi 400°-ni. Sega suures kausis rooskapsas õli, parmesani ja küüslaugupulbriga ning maitsesta soola ja pipraga. Laota ühtlase kihina keskmisele ahjuplaadile. Küpseta 10 minutit, viska ja küpseta veel 8–10 minutit, kuni see on krõbe ja kuldne. Kaunista veel parmesaniga ja serveeri kastmiseks caesari kastmega. ÕHUFRITTILE Sega suures kausis rooskapsas õli, parmesani ja küüslaugupulbriga ning maitsesta soola ja pipraga. Laota ühtlase kihina õhkfritüüri. Küpseta 350° juures 8 minutit, viska läbi ja küpseta veel 8 minutit, kuni see on krõbe ja kuldne. Kaunista veel parmesaniga ja serveeri kastmiseks caesari kastmega.

Portsjonid 2 - 3