Oleme ravioolide kinnisideeks, kuid enamasti tunnistame, et portsjonina saadav neli tükki ei ole piisavalt kõhtutäitev. Sellepärast teeb see täiusliku rakenduse. Paneeritult ja praetult on nii mõnus ravioole kätega süüa ja ohtrasse marinarasse kasta. Boonus! Röstitud ravioolid töötavad ka fritüüris, mis tähendab, et võite kogu õli vahele jätta, et saada veelgi täiuslikum eelroog.
Röstitud ravioolid
2
suured munad
1/2 c.
piim
1 c.
Itaalia leivapuru
1/4 c.
värskelt riivitud parmesani juustu, lisaks veel serveerimiseks
Kosher sool
Värskelt jahvatatud must pipar
1 nael
külmutatud ravioolid
Marinara, soojendatud (serveerimiseks)
Taimeõli, praadimiseks
Marinara, kaste serveerimiseks JUHISED
Praadimiseks:
Vooderda suur küpsetusplaat pärgamendiga. Klopi madalas kausis kokku munad ja piim. Sega teises madalas kausis riivsai ja parmesan. Maitsesta soola ja pipraga.
Kastke ravioolid ükshaaval munasegusse ja seejärel riivsaiasse, vajutage katteks. Asetage ettevalmistatud küpsetusplaadile. Külmutage kuni tahkeks, 30 minutit.
Kuumuta suures potis keskmisel kuumusel 2-tolline õli läikima (umbes 365°). Partiidena töötades praadige ravioolid kuldseks ja pasta on keedetud, 3–4 minutit, vajadusel ümber pöörates. Aseta paberrätikuga vooderdatud taldrikule ja puista kohe peale veel parmesani.
Serveeri soojalt koos marinaraga dippimiseks.
ÕHUFRITTI KOHTA:
Vooderda suur küpsetusplaat pärgamendiga. Klopi madalas kausis kokku munad ja piim. Sega teises madalas kausis riivsai ja parmesan. Maitsesta soola ja pipraga.
Kastke ravioolid ükshaaval munasegusse, seejärel riivsaiasse, vajutage katteks, seejärel kastke uuesti munasegusse. Asetage ettevalmistatud küpsetusplaadile. Külmutage kuni tahkeks, 30 minutit.
Töötades partiidena, asetage fritüüri korvi ja küpseta 400° juures 7 minutit. Võta korvist välja ja pane üle parmesaniga.
Serveeri soojalt koos marinara kastmega dippimiseks.

Toiteväärtus
Portsjonid 6