Kui tunnete, et kartulikrõpsude sõltuvusest on võimatu loobuda, peate proovima salaamikrõpse. Need on täiuslikult soolased ja madala süsivesikusisaldusega suupisted. Neid on lihtne valmistada ahjus või fritüüris ülikiire kiibi saamiseks. Dipikaste muudab kogu asja veelgi paremaks!
Salaami krõpsud
1/2 naela
viilutatud salaami, umbes ⅛-tolline paks
1/2 c.
majonees
2 spl.
punase veini äädikas
1 spl.
petersell, peeneks hakitud
2 tl.
Dijoni sinep
1 tl.
kuivatatud pune
koššersool
Värskelt jahvatatud must pipar JUHISED
AHJU JAOKS
Kuumuta ahi 325 kraadini ja vooderda keskmine küpsetusplaat küpsetuspaberiga. Aseta salaami ühe kihina küpsetusplaadile ja küpseta krõbedaks, 20–25 minutit.
Vahepeal valmistage kaste: segage keskmises kausis ülejäänud koostisosad. Vahusta ühtlaseks.
Serveeri salaamilaastud kastmega kõrvale.
ÕHUFRITTILE
Partiidena töötades asetage salaami ühe kihina fritüüri korvi ja küpsetage 375º juures 6 minutit.
Vahepeal valmistage kaste: segage keskmises kausis ülejäänud koostisosad. Vahusta ühtlaseks. Serveeri salaamilaastud kastmega kõrvale.

Toiteväärtus
Portsjonid 4