Print Options:

Spinat Artišokk Suvikõrvits Bites

Time
Ettevalmistusaeg: 10 min Valmistusaeg kokku: 10 min
Kalorid 38
Kirjeldus
4 untsi toorjuust, pehmendatud 2/3 c. hakitud mozzarella 1/4 c. värskelt riivitud parmesan 1/2 c. konserveeritud artišokisüdamed, nõrutatud ja tükeldatud 1/2 c. külmutatud spinat, sulatatud ja nõrutatud 2 spl. hapukoor 2 küüslauguküüned, hakitud Näpi peale purustatud punase pipra helbeid Kosher sool Värskelt jahvatatud must pipar 3 keskmine suvikõrvits, lõigatud 1/2-tollisteks ringideks JUHISED AHJU JAOKS Kuumuta ahi 400 kraadini ja vooderda suur küpsetusplaat küpsetuspaberiga. Sega keskmises kausis toorjuust, mozzarella, parmesan, artišokid, spinat, hapukoor, küüslauk ja purustatud punane pipar. Maitsesta soola ja pipraga. Määri iga suvikõrvitsamündi peale umbes supilusikatäis toorjuustusegu. Küpseta, kuni suvikõrvits on pehme ja juust sulanud, 15 minutit. Rohkema värvi saamiseks hauta kõrgel kuumusel 1–2 minutit. ÕHUFRITTILE Sega keskmises kausis toorjuust, mozzarella, parmesan, artišokid, spinat, hapukoor, küüslauk ja purustatud punane pipar. Maitsesta soola ja pipraga. Kõrvale panema. Küpseta suvikõrvitsaviile fritüüris 375° juures 8 minutit, seejärel vala igale viilule 1 spl toorjuustusegu. Pange tagasi õhkfritüüri ja jätkake partiide kaupa küpsetamist, kuni juust on sügavkuldne ja suvikõrvits pehme, veel umbes 10 minutit.
Toiteväärtus

Portsjonid 24


Kogus portsjoni kohta
Kalorid 38kcal
% Päevane toiteväärtus *
Rasvad 3g5%
Küllastunud rasvad 2g10%
Soolad 85mg4%
Süsivesikud 2g1%
Suhkrud 1g
Valgud 2g4%

* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kalorilisel dieedil. Teie päevane väärtus võib sõltuvalt teie kalorivajadusest olla suurem või väiksem.