See paleo granola annab teile süsivesikuid ilma teradeta.
Täiuslik Paleo Granola
1 c.
mandlid
1 c.
pekanipähklid
1 c.
kuivatatud jõhvikad
1/2 c.
kõrvitsaseemned
1/2 c.
magustamata kookoshelbed
1/4 c.
linaseemned
1/4 c.
päevalilleseemned
1/4 c.
seesamiseemned
1 tl.
koššersool
1 tl.
jahvatatud kaneel
1/2 tl.
jahvatatud muskaatpähkel
3 spl.
sulatatud kookosõli
1/4 c.
kallis
1 tl.
puhas vaniljeekstrakt JUHISED
AHJU KOHTA:
Kuumuta ahi 350 kraadini ja määri küpsetusplaat küpsetuspritsiga. Segage suures kausis mandlid, pekanipähklid, jõhvikad, kõrvitsaseemned, kookospähkel, linaseemned, päevalilleseemned, seesamiseemned, sool, kaneel ja muskaatpähkel.
Vahusta väikeses kausis õli, mesi ja vanill.
Vala seemnetele ja viska katteks. Laota granola ettevalmistatud ahjuplaadile ühtlase kihina.
Küpseta kuni kuldpruunini ja pähklid on röstitud, 23 minutit.
Laske küpsetusplaadil täielikult jahtuda enne taassuletavas anumas hoidmist.
ÕHUFRITTI KOHTA:
Sega suures kausis kokku mandlid, pekanipähklid, jõhvikad, kõrvitsaseemned, kookospähkel, linaseemned, päevalilleseemned, seesamiseemned, sool, kaneel ja muskaatpähkel.
Vahusta väikeses kausis õli, mesi ja vanill. Vala granola segule ja viska katteks.
Vooderda õhufritüüri korv küpsetuspaberiga, seejärel lisa kolmandik ühele poolele segust (olenevalt fritüüri suurusest). Küpseta 350° juures, pooleldi segades, kuni granola on kuldne ja krõbe, 12–14 minutit. Korrake ülejäänud granola seguga.

Toiteväärtus
Portsjonid 4