Kuumaõhu fritüür

Vürtsikas kanataquitos

pinit

Taquitos on sügavkülma vahekäikude lemmik ning see on paljude pidude ja roogade tarbeks. Kuid taquitode valmistamiseks pole vaja vabandust, et pidada pidu. Ja te ei pea lihtsalt külmutatud tooteid ostma! Nad teevad igal ajal suurepärast einet ja toovad peo ise kaasa.

Vürtsikas kanataquitos

TAQUITOS Toiduvalmistamise pihusti 3 c. hakitud keedetud kana 1 (8-oz.) plokk-toorjuust, pehmendatud 1 Chipotle adobo kastmes, tükeldatud, pluss 1 spl kastet 1 tl. köömned 1 tl. tšilli pulber Kosher sool Värskelt jahvatatud must pipar 12 väikesed maisitortillad 1 1/2 c. hakitud cheddar 1 1/2 c. hakitud Pepper Jack Pico de Gallo, serveerimiseks Purustatud queso fresko, serveerimiseks AVOKAADOKOREEKASTMEKS 1 suur avokaado, kivideta 1/2 c. hapukoor 1/4 c. pakitud koriandri lehed 1 küüslauk Laimi mahl Kosher sool Värskelt jahvatatud must pipar JUHISED AHJU KOHTA: Kuumuta ahi 425 kraadini ja määri suur küpsetusplaat küpsetuspritsiga. Sega suures kausis kokku kana, toorjuust, chipotle ja kaste, köömned ja tšillipulber. Maitsesta soola ja pipraga. Aseta tortillad mikrolaineahjukindlale taldrikule ja kata niiske paberrätikuga. Mikrolaineahjus 30 sekundit või kuni see on soe ja elastsem. Määri umbes ¼ tassi täidist tortilla ühele otsale, seejärel puista täidise kõrvale veidi cheddarit ja pipart. Rulli tihedalt kokku ja aseta küpsetuspaberiga kaetud pool allapoole. Korrake ülejäänud täidise ja juustuga. Küpseta kuni krõbedaks ja kuldseks, 15 kuni 20 minutit. Serveeri avokaado-koorekastme, Pico de Gallo ja queso freskoga ÕHUFRITTI KOHTA: Sega suures kausis kokku kana, toorjuust, chipotle ja kaste, köömned ja tšillipulber. Maitsesta soola ja pipraga. Aseta tortillad mikrolaineahjukindlale taldrikule ja kata niiske paberrätikuga. Mikrolaineahjus 30 sekundit või kuni see on soe ja elastsem. Määri umbes ¼ tassi täidist tortilla ühele otsale, seejärel puista täidise kõrvale veidi cheddarit ja pipart. Rulli tihedalt kokku. Korrake ülejäänud täidise ja juustuga. Asetage fritüüri korvi õmblusega pool allapoole ja küpseta 400° juures 7 minutit. Serveeri avokaado-koorekastme, pico de gallo ja queso freskoga. AVOKAADOKOREEKASTME JAOKS: Sega köögikombainis kokku avokaado, hapukoor, koriander, küüslauk ja laimimahl. Maitsesta soola ja pipraga. Valage kaussi ja vajutage kile otse pinnale ning hoidke külmkapis kuni kasutusvalmis.

Ettevalmistusaeg 15 min Valmistusaeg kokku 15 min
Toiteväärtus

Portsjonid 12

Recipe Card powered by Delicious Retseptid
Pühade allahindlus -13%!
kestab kuni 10. Detsembrini ❤️Fire on Skype Emoticons 1.2