TAQUITOS
Toiduvalmistamise pihusti
3 c.
hakitud keedetud kana
1
(8-oz.) plokk-toorjuust, pehmendatud
1
Chipotle adobo kastmes, tükeldatud, pluss 1 spl kastet
1 tl.
köömned
1 tl.
tšilli pulber
Kosher sool
Värskelt jahvatatud must pipar
12
väikesed maisitortillad
1 1/2 c.
hakitud cheddar
1 1/2 c.
hakitud Pepper Jack
Pico de Gallo, serveerimiseks
Purustatud queso fresko, serveerimiseks
AVOKAADOKOREEKASTMEKS
1
suur avokaado, kivideta
1/2 c.
hapukoor
1/4 c.
pakitud koriandri lehed
1
küüslauk
Laimi mahl
Kosher sool
Värskelt jahvatatud must pipar JUHISED
AHJU KOHTA:
Kuumuta ahi 425 kraadini ja määri suur küpsetusplaat küpsetuspritsiga. Sega suures kausis kokku kana, toorjuust, chipotle ja kaste, köömned ja tšillipulber. Maitsesta soola ja pipraga.
Aseta tortillad mikrolaineahjukindlale taldrikule ja kata niiske paberrätikuga. Mikrolaineahjus 30 sekundit või kuni see on soe ja elastsem.
Määri umbes ¼ tassi täidist tortilla ühele otsale, seejärel puista täidise kõrvale veidi cheddarit ja pipart. Rulli tihedalt kokku ja aseta küpsetuspaberiga kaetud pool allapoole. Korrake ülejäänud täidise ja juustuga.
Küpseta kuni krõbedaks ja kuldseks, 15 kuni 20 minutit.
Serveeri avokaado-koorekastme, Pico de Gallo ja queso freskoga
ÕHUFRITTI KOHTA:
Sega suures kausis kokku kana, toorjuust, chipotle ja kaste, köömned ja tšillipulber. Maitsesta soola ja pipraga.
Aseta tortillad mikrolaineahjukindlale taldrikule ja kata niiske paberrätikuga. Mikrolaineahjus 30 sekundit või kuni see on soe ja elastsem.
Määri umbes ¼ tassi täidist tortilla ühele otsale, seejärel puista täidise kõrvale veidi cheddarit ja pipart. Rulli tihedalt kokku. Korrake ülejäänud täidise ja juustuga.
Asetage fritüüri korvi õmblusega pool allapoole ja küpseta 400° juures 7 minutit.
Serveeri avokaado-koorekastme, pico de gallo ja queso freskoga.
AVOKAADOKOREEKASTME JAOKS:
Sega köögikombainis kokku avokaado, hapukoor, koriander, küüslauk ja laimimahl. Maitsesta soola ja pipraga. Valage kaussi ja vajutage kile otse pinnale ning hoidke külmkapis kuni kasutusvalmis.