Kuumaõhu fritüür

Vürtsköömnetega kanalihapallid

pinit

Nii lihtsa asja puhul nagu kanalihapallid, olime nendest kindlasti kinnisideeks. Täiesti kerge just õige koguse vürtse köömnetest. Neid on imelihtne kokku visata ja vürtsikas majonees muudab need täiesti sõltuvusttekitavaks. Boonus! Need sobivad suurepäraselt fritüüris, mis muudab välispinna krõbedaks!

Vürtsköömnetega kanalihapallid

LIHAPALLIDE JAOKS Toiduvalmistamise pihusti 1 nael jahvatatud kana 1 suur muna 1/2 c. värskelt riivitud parmesan 1/4 c. panko riivsai 2 spl. madala naatriumisisaldusega sojakaste 3 küüslauguküüned, hakitud 1 tl. köömned Kosher sool Värskelt jahvatatud must pipar Näpi peale purustatud punase pipra helbeid DIPIKASTMEKS 1/2 c. majonees 2 spl. kuum kaste 2 tl. kallis 1/2 tl. köömned JUHISED AHJU JAOKS Kuumuta ahi 400°-ni ja määri suur küpsetusplaat küpsetuspritsiga. Segage suures kausis kana, muna, parmesan, panko, sojakaste, küüslauk ja köömned. Maitsesta soola, pipra ja näputäie punase pipra helvestega. Rulli segust 16 lihapalli ja aseta ettevalmistatud ahjuplaadile. Küpseta kuldseks ja läbiküpseks, umbes 15 minutit. ÕHUFRITTILE Segage suures kausis kana, muna, parmesan, panko, sojakaste, küüslauk ja köömned. Maitsesta soola, pipra ja näputäie punase pipra helvestega. Rulli segust 16 lihapalli. Partiidena töötades asetage lihapallid õhufritüüri korvi ühe kihina. Küpseta 400° juures kuldseks ja läbiküpseks, 12 minutit, poole pealt ümber pöörates. Vürtsika majoneesi jaoks Segage keskmises kausis majonees, kuum kaste, mesi ja köömned, kuni need on lisatud. Serveeri lihapallid kastmiseks vürtsika majoneesiga.

Ettevalmistusaeg 15 min Valmistusaeg kokku 15 min
Toiteväärtus

Portsjonid 4

Recipe Card powered by Delicious Retseptid
Pühade allahindlus -13%!
kestab kuni 10. Detsembrini ❤️Fire on Skype Emoticons 1.2