Nii lihtsa asja puhul nagu kanalihapallid, olime nendest kindlasti kinnisideeks. Täiesti kerge just õige koguse vürtse köömnetest. Neid on imelihtne kokku visata ja vürtsikas majonees muudab need täiesti sõltuvusttekitavaks. Boonus! Need sobivad suurepäraselt fritüüris, mis muudab välispinna krõbedaks!
Vürtsköömnetega kanalihapallid
LIHAPALLIDE JAOKS
Toiduvalmistamise pihusti
1 nael
jahvatatud kana
1
suur muna
1/2 c.
värskelt riivitud parmesan
1/4 c.
panko riivsai
2 spl.
madala naatriumisisaldusega sojakaste
3
küüslauguküüned, hakitud
1 tl.
köömned
Kosher sool
Värskelt jahvatatud must pipar
Näpi peale purustatud punase pipra helbeid
DIPIKASTMEKS
1/2 c.
majonees
2 spl.
kuum kaste
2 tl.
kallis
1/2 tl.
köömned JUHISED
AHJU JAOKS
Kuumuta ahi 400°-ni ja määri suur küpsetusplaat küpsetuspritsiga.
Segage suures kausis kana, muna, parmesan, panko, sojakaste, küüslauk ja köömned. Maitsesta soola, pipra ja näputäie punase pipra helvestega. Rulli segust 16 lihapalli ja aseta ettevalmistatud ahjuplaadile.
Küpseta kuldseks ja läbiküpseks, umbes 15 minutit.
ÕHUFRITTILE
Segage suures kausis kana, muna, parmesan, panko, sojakaste, küüslauk ja köömned. Maitsesta soola, pipra ja näputäie punase pipra helvestega. Rulli segust 16 lihapalli.
Partiidena töötades asetage lihapallid õhufritüüri korvi ühe kihina. Küpseta 400° juures kuldseks ja läbiküpseks, 12 minutit, poole pealt ümber pöörates.
Vürtsika majoneesi jaoks
Segage keskmises kausis majonees, kuum kaste, mesi ja köömned, kuni need on lisatud.
Serveeri lihapallid kastmiseks vürtsika majoneesiga.

Toiteväärtus
Portsjonid 4