1 c.
universaalne jahu, lisaks veel pinna jaoks
1 spl.
helepruun suhkur
1 tl.
küpsetuspulber
3/4 tl.
kõrvitsa vürts
1/2 tl.
koššersool
4 spl.
külm soolata või, lõigatud kuubikuteks, pluss 1 spl. harjamiseks sulatatud
1/4 c.
konserveeritud puhas kõrvitsapüree
2 spl.
petipiim JUHISED
Keskmises kausis viska rooskapsas õliga; maitsesta soola, musta pipra ja punase pipra helvestega, seejärel viska uuesti läbi.
Vajadusel partiidena töötades õhkfritüüri korvis asetage idud ühe kihina; varukauss. Küpseta 380° juures, poole peal viskades, kuni see on pruunistunud ja täppideks söestunud, umbes 18 minutit.
Vahusta väikeses kausis sidrunimahl, küüslauk, mesi, äädikas ja sinep; maitsesta soola ja musta pipraga.
Pange keedetud rooskapsas tagasi reserveeritud kaussi. Vala peale kaste ja sega hästi läbi.